MoonTribe Fest

10.11.2011 20:57

Zveme vás na taneční festival MoonTribe Fest, který proběhne již tradičně u příležitosti druhého podzimního úplňku v Brně, tentokrát v Divadle Bolka Polívky, v sobotu 12. listopadu od 19:00.

MoonTribeFest poskytuje společný prostor všem, kdo sledují stopy tance k jeho pradávným kořenům, i těm, kdo hledají jeho současné formy a hledají vlastní směr a vyjádření. Věříme, že z takových setkání plyne přatelství, tvořivá inspirace, větší porozumění a  tolerance vůči jiným kulturám, a to nejen ze strany vystupujících a návštěvníků tanečních workshopů, ale i ze strany diváků. Letos přivítáme světoznámou Jill Parker a brilantní Olivii Kissel, kterou Brno uchvátilo natolik, že se za námi vrací již potřetí. Přijede také jedinečná Niki Constantinidou, která zprostředkuje nádherný a pro českého diváka neotřele nový Hilal dance a vystoupí spolu s vynikající choreografkou a tanečnicí Renou Milgrom. A také Zlata s výukou a vystoupením klasického ruského cikánského tance a v neposlední řadě členky brněnské skupiny RahatLukum, včetně naší lektorky Lenky Topolové.

Součástí MoonTribe Festu je i bazar kostýmů a šperků, na kterém bude možnost zakoupit i zde nabízené šperky od Lenky Kavalířové. Bazar začíná v 17:00 ve foyer divadla Bolka Polívky a vstup na něho je volný.

Další informace: MoonTribeFest